PVC STOLARIJA
Ljetna akcija do -25% traje do 23. 09. 2019. ili do isteka zaliha

pvc stolarija

Ulazna vrata

pvc stolarija

Klizna vrata

pvc stolarija

Komarnici

pvc stolarija

Prozori

pvc stolarija

Rolete

pvc stolarija

Balkonska vrata

pvc stolarija

Prozorske klupice

pvc stolarija

Okovi

Streamline

5 komora

Uf = 1.3 W/m²K

Zaštita od provale klasa 2*

okvir 76 mm

zaštita od buke do 47 dB

dvije brtve

SAZNAJ VIŠE

3D

5 komora

Uf = 1.3 W/m²K

Zaštita od provale klasa 2*

okvir 76 mm

zaštita od buke do 47 dB

tri brtve

SAZNAJ VIŠE

Zašto odabrati PVC stolariju?

PVC stolarija predstavlja vrhunsku izolaciju, ona čuva dragocjenu energiju i tako zapravo štedi vaš novac. Znate li da se PVC stolarija može reciklirati čak 10 puta? Jedan proizvođač iz Velike Britanije je od 2009. godine do danas uspio reciklirati 98% PVC-a u nove proizvode. Kako se stare kuće ruše, tako vade PVC stolariju, recikliraju je i rade novu.

PVC prozorski okviri su vrhunski izolatori, dizajnom se prilagođavaju svakom prostoru i čuvaju dragocjenu energiju, čime naposlijetku štede i vaš novac.

Znate li što je PVC?

To je relativno jednostavna plastika, sastoji se od obične soli (57%) i etilena (40%) a ostalo su stabilizatori i boje. PVC je jedan od najprilagodljivijih i najrasprostranjenijih umjetnih materijala visoke postojanosti, u potpunosti je ekološki materijal; ne zagađuje okoliš i u cijelosti se reciklira. Osim toga, PVC ne gori i ima sposobnost samogašenja.

Evo nekoliko savjeta na što trebate obratiti pažnju kod odabira PVC stolarije:

  • Broj komora direktno utječe na izolacijska svojstva prozora, a trenutni je standard 5 ili više komora.
  • Vanjske stijenke podijeljene su u nekoliko kategorija, ovisno o debljini: klasa A (vidljive stjenke min. 2,8 mm, nevidljive min. 2.5 mm), klasa B (vidljive stjenke min. 2,5 mm, nevidljive min. 2.0 mm) i klasa C (debljina stjenke od 1,5 mm ili manje).
  • Profili najčešće imaju dvije brtve, no postoje izvedbe i s tri – treća brtva je središnja koja dodatno štoto u slučaju direkntih udara kiše i vjetra o prozor. Profili sa tri brtve obično nose oznaku MD, što dolazi iz njemačkog jezika (Mitteldichtung).
  • Radi bolje toplinske izolacije savjetujemo barem dvostruka, ako ne i trostruka stakla. Uobičajena izo stakla postižu dobru zvučnu izolaciju, no ona se može i dodatno poboljšati laminiranim staklom. Laminirano staklo sastoji se od više slojeva ravnog stakla između kojih se postavlja prozirna tekuća smola ili folija (polivinil butiral).

PONOSNI SMO NA NAŠ DOSADAŠNJI USPJEH

dobili smo povjerenje
0+
zadovoljnih kupaca
ugradili smo
0
prozora
dali smo ključeve za
0
vrata